Reviews

26/11/19

“Nori is in staat om op een (rustige) manier wiskunde duidelijk te maken. Dat is echt een gave!”

Julian Croes, SvPO 3 vwo

 

16/09/19

“Hele goede en duidelijke uitleg. Altijd vriendelijk. Zo gaat zij het examen vol vertrouwen tegemoet.”

Sylvia van Scheppingen, moeder van Sterre van Scheppingen, Thamen 4 vmbo

 

07/05/19

“Ik vind de lessen van Nori erg hulpzaam. Ik voel me erg op mijn gemak. Ze is erg duidelijk in uitleggen en geeft de juiste ondersteuning die ik nodig heb.”

Julia Badrane, HWC 4 havo 

 

01/02/19

“Deze superjuf weet de stof zo helder uit te leggen dat het kwartje daadwerkelijk valt. Onze dochter haalt daardoor, na een lange rij onvoldoendes, nu klinkende voldoendes. Dat is een enorme opluchting en werkt ontzettend motiverend. Heel blij dus met Nori.”

Petra Boon & Marcel Drilling

 

18/01/19

“Dankzij de rustige en super duidelijke uitleg van Nori, begint mijn zoon wiskunde te begrijpen en bijna leuk te vinden!! Hij gaat in ieder geval met plezier naar de bijles toe en hij komt er nog opgewekter vandaan, vol zelfvertrouwen, omdat hij de te behandelen stof na de bijles wel beheerst.”

Pien Outshoorn

 

15/06/18

“Toen we onze zoon zagen ploeteren met wiskunde en het hem niet zelf lukte, wisten we dat het tijd was om actie te ondernemen. Ook op school kreeg hij niet de uitleg die hij nodig heeft. Via de website vonden we Nori. Onze zoon kon direct aan de slag met bijles bij haar, super fijn! Eerst zag hij de noodzaak er niet zo van in, maar later draaide hij bij en fleurde helemaal op omdat hij, dankzij Nori’s uitleg, de stof ineens begreep en het, volgens hem, helemaal niet zo moeilijk bleek te zijn. En het resultaat is er, daar waar hij voor zijn vorige proefwerk voor de meivakantie nog een zware onvoldoende scoorde, haalde hij vandaag een 6,9! Hij ziet zijn volgende proefwerk vol zelfvertrouwen tegemoet.”

Peter en Monique van Wijk

 

15/06/18

“Wat ik fijn vind aan de bijles bij Nori is dat zij samen met mij de opgaven maakt. Daarna gaan we samen de opgaven bespreken. Zij geeft mij tips voor het proefwerk waar ik op moet letten en zij stelt mij erg op mijn gemak. Vandaag heb ik mijn eerste voldoende voor wiskunde dit schooljaar gehaald.”

Sem van Wijk, 3 Atheneum Keizer Karel College

 

29/05/18

“Na het halen van een 5,3 wisten we dat we hulp nodig hadden. Ondanks dat onze zoon dacht dat hij de stof snapte en in de veronderstelling was dat hij de repetities goed had gemaakt was het resultaat niet wat we verwacht/ gehoopt hadden. Na een prettig intakegesprek zijn we gelijk van start gegaan. Onze zoon had er eigenlijk weinig zin in maar door Nori’s aanpak zagen we al snel een verandering in zijn werkhouding. Ook op school werd de verandering opgemerkt. En toen kwam de volgende repetitie. Het resultaat was een 7,8! Spijt dat we niet eerder waren begonnen met bijles.”

T. Tan

 

02/04/18

“Als ik bij Nori ben voel ik me zo erg op m’n gemak dat ik niet bang ben om fouten te maken. Door Nori word ik ook heel erg gerust gesteld dat alles goed komt en door deze rust haal ik ook betere cijfers.”

Stella Savranski, 14 jaar, Thamen 2 vmbo T

 

20/02/18

“Ik ben heel blij dat Nori mij wil helpen met mijn wiskunde. Het is erg fijn dat ze vaak beschikbaar is. En dat je haar altijd kan contacten als je toch nog een vraag hebt.”

Sophie Niessen, 15 jaar, HWC 4 vmbo T

 

16/02/18

“Nori is de eerste wiskunde docent die begrijpt, hoe ze “het” met mij moet aanpakken.
Ze weet me goed te motiveren en begrijpt dat het lastig is als je dingen niet in één keer ziet en hoe irritant het is, om steeds dezelfde fouten te maken. Toch heeft ze het in een paar weken voor elkaar gekregen, dat ik een veel beter gevoel over mezelf heb gekregen. Dat is het halve werk met wiskunde, heb ik inmiddels gemerkt.”

Eva Gonen, 13 jaar, KKC 2 Technasium 
 
“Ik had de handdoek al bijna in de ring gegooid, na twee mislukte “wiskunde-bijles trajecten”, met hele knappe wiskunde jongens, maar helaas werkte hun ‘magic’ niet bij mijn dochter. Met beiden werd het een avontuur wat weinig effect sorteerde en waar mijn dochter steeds onzekerder door werd.
Toen ik Nori Leurs ontdekte hoopte ik maar 1 ding: als de helft van hetgeen ze op haar site beloofd maar waar is…. Maar alle verwachtingen worden overtroffen en ik weet niet waar ik het meest blij mee ben; een 8,6 voor het laatste wiskunde proefwerk of een vrolijke en ontspannen dochter…”
 
Martine Frijlink, moeder van Eva Gonen

 

14/02/18

“Sinds een paar weken krijgt mijn 12-jarige zoon bijles wiskunde van Nori. Ik kan niet anders zeggen dan dat we allebei heel positief zijn. Al eerder kreeg hij bijles van andere, heel vriendelijke begeleiders, maar dat heeft nooit geleid tot het beter begrijpen van de lesstof. Nori legt zo goed uit dat hij nu echt begrijpt waar het over gaat.
Ze werkt heel proactief, bijvoorbeeld door mijn zoon altijd ruim op tijd te vragen wat ze tijdens de bijles gaan behandelen en/of hij een toets krijgt, zodat zij zich voorafgaand aan de les daarop kan voorbereiden. De communicatie met Nori is niet alleen prettig, maar ook is ze goed bereikbaar en reageert vlot op app-berichten.
De eerste toetsresultaten van mijn zoon lagen rond een 5,5. Sinds de bijlessen van Nori heeft hij nu een 9,5 en een 7,8 gehaald. Dus ook hij is heel blij en tevreden.
Al met al raad ik iedereen aan bij Nori bijles te laten volgen!”