Reviews

16/03/24

“Ik krijg al een tijdje online bijles wiskunde van Nori, ze legt mij duidelijk uit wat ik niet snap en leert mij effectief plannen voor mijn toetsen. Ook is ze heel gezellig.”

Romain, Hervormd Lyceum Zuid Amsterdam 4 vwo

12/03/24

“Nori legt goed uit en houdt rekening met de onderwerpen waar je minder goed in bent. Ik raad haar zeker aan!”

Lhiva, Montessori Lyceum Amsterdam 5 havo

25/07/23

“Nori blijft uitleggen totdat je het echt begrijpt, hierdoor had ik na twee weken bijles al meteen na veel onvoldoendes, een voldoende! Superfijne, relaxte lessen, Ik ben superblij met Nori 🙂 !”

Charlotte van Riel, KKC 5 vwo

02/05/22

“Nori is erg behulpzaam, omdat ze je gaat leren van je fouten. Ze legt de stof uit tot je het snapt, Ik ben erg blij met haar hulp.”

Genoah Vrij, KKC 2 vwo

“Ik ben erg tevreden over de manier waarop je meedenkt in een concrete situatie en oplossingen biedt. Ook de terugkoppelingen na de lessen zijn heel fijn. Wij zijn ontzettend blij dat we iemand hebben kunnen vinden waar ook onze tienerzoon tevreden over is en we kijken uit naar betere resultaten en meer zelfvertrouwen in zijn kunnen.”

Vira, moeder van Genoah Vrij

30/03/22

“Ik heb lang gezocht voor goede bijlessen voor mijn zoon van 15. Via via heb ik Nori gevonden. De lessen gaan digitaal en mijn zoon wil geen les missen! Hij heeft nu meer zelfvertrouwen voor de toetsen voor wiskunde (VWO 3) en vindt de lessen ook nog leuk. Nori is heel goed georganiseerd en weet de leerlingen te motiveren.”

Delphine Constant, moeder van een leerling uit 3 VWO op het Fons Vitae Lyceum

18/11/21

“Hele fijne en goeie ondersteuning, Nori helpt me door samen naar een proefwerk toe te leren. Ik voel me zekerder.”

Zoë Zevenhek, KKC 4 havo

19/02/21

“Hi Nori, natuurlijk waren wij van plan om een review te schrijven, ik heb zelf ook de reviews gelezen voordat ik je ging mailen dat helpt zeker om een duidelijk beeld te krijgen. Je site ziet er fris en duidelijk uit.

Onze zoon Hidde heeft wiskunde bijles bij Nori, Hidde heeft gelijk voor zijn 1ste proefwerk (sinds bijles) een ruime voldoende gehaald, echt super! Heel goed voor zijn zelfvertrouwen, ook voelt hij zich bij haar erg op zijn gemak. Nori is heel vriendelijk en geeft duidelijk uitleg en tips voor het proefwerk. Heel fijn dat wiskunde nu veel beter gaat en Hidde zal de bijlessen blijven volgen. In deze tijden zit Hidde gewoon thuis en gaat de bijles via FaceTime, dat gaat prima.

Nori bedankt, wij zij heel blij! Groet, Hidde, Remko Anouk Udo”

Hidde Udo, HWC 2 vwo tto (tweetalig onderwijs)

16/02/21

“Ik vind Nori’s bijlessen heel erg fijn. In de les begreep ik vrij weinig, maar toen Nori het uitlegde snapte ik het wel! Ze gebruikt andere methodes die ik makkelijker vind dan de methodes die in de lessen worden uitgelegd. Ik heb heel veel zin in volgend jaar!”

Eliza Nawijn, HWC 2 vwo tto (tweetalig onderwijs)

15/02/21

“Ik vind Nori’s bijlessen erg fijn en voel me heel erg op mijn gemak. Het helpt ook echt heel erg, omdat ik heel veel dingen in de les niet snap, maar wel als Nori het uitlegt. Nori zorgt ervoor dat je weet dat het goed is om fouten te maken, omdat je daar ook heel erg van leert. Ik heb elke week zin om naar de bijles te gaan en mijn opdrachten, toetsen, moeilijkheden bij wiskunde, met Nori te bespreken. Ze helpt jou persoonlijk ook heel goed, omdat ze bijvoorbeeld toetsen met je bespreekt en kijkt waar iets minder goed gaat en wat je dan de volgende keer beter kan doen. Ik ben super blij met de bijles van Nori en ik ga zeker volgend jaar door!”

Do Koopmann, HWC 2 vwo tto (tweetalig onderwijs)

29/11/20

“U geeft goeie bijles en legt alles goed uit! 🙂 U bent aardig 🙂 “.

Mia Sapala, Wellant vmbo de Groenstrook 2 vmbo 

23/07/20

“Ik vind de lessen heel prettig en Nori legt goed uit en probeert echt na te denken met de leerlingen en zoekt naar oplossingen als ik bijvoorbeeld een deelopgave niet begrijp en nu is het wel flexibel in de tijd dat je een beetje kan aanpassen qua dagen wat goed uitkomt. Verder is de locatie prima, kan me gewoon goed concentreren (als er niet geboord wordt) voor mij is het tevens prettig dat het dichtbij is, maar dat is persoonlijk”.

Joris Valk, Amstelveen college 5 vwo

26/11/19

“Nori is in staat om op een (rustige) manier wiskunde duidelijk te maken. Dat is echt een gave!”

Julian Croes, SvPO 3 vwo

16/09/19

“Hele goede en duidelijke uitleg. Altijd vriendelijk. Zo gaat zij het examen vol vertrouwen tegemoet.”

Sylvia van Scheppingen, moeder van Sterre van Scheppingen, Thamen 4 vmbo

07/05/19

“Ik vind de lessen van Nori erg hulpzaam. Ik voel me erg op mijn gemak. Ze is erg duidelijk in uitleggen en geeft de juiste ondersteuning die ik nodig heb.”

Julia Badrane, HWC 4 havo 

01/02/19

“Deze superjuf weet de stof zo helder uit te leggen dat het kwartje daadwerkelijk valt. Onze dochter haalt daardoor, na een lange rij onvoldoendes, nu klinkende voldoendes. Dat is een enorme opluchting en werkt ontzettend motiverend. Heel blij dus met Nori.”

Petra Boon & Marcel Drilling

18/01/19

“Dankzij de rustige en super duidelijke uitleg van Nori, begint mijn zoon wiskunde te begrijpen en bijna leuk te vinden!! Hij gaat in ieder geval met plezier naar de bijles toe en hij komt er nog opgewekter vandaan, vol zelfvertrouwen, omdat hij de te behandelen stof na de bijles wel beheerst.”

Pien Outshoorn

15/06/18

“Toen we onze zoon zagen ploeteren met wiskunde en het hem niet zelf lukte, wisten we dat het tijd was om actie te ondernemen. Ook op school kreeg hij niet de uitleg die hij nodig heeft. Via de website vonden we Nori. Onze zoon kon direct aan de slag met bijles bij haar, super fijn! Eerst zag hij de noodzaak er niet zo van in, maar later draaide hij bij en fleurde helemaal op omdat hij, dankzij Nori’s uitleg, de stof ineens begreep en het, volgens hem, helemaal niet zo moeilijk bleek te zijn. En het resultaat is er, daar waar hij voor zijn vorige proefwerk voor de meivakantie nog een zware onvoldoende scoorde, haalde hij vandaag een 6,9! Hij ziet zijn volgende proefwerk vol zelfvertrouwen tegemoet.”

Peter en Monique van Wijk

15/06/18

“Wat ik fijn vind aan de bijles bij Nori is dat zij samen met mij de opgaven maakt. Daarna gaan we samen de opgaven bespreken. Zij geeft mij tips voor het proefwerk waar ik op moet letten en zij stelt mij erg op mijn gemak. Vandaag heb ik mijn eerste voldoende voor wiskunde dit schooljaar gehaald.”

Sem van Wijk, 3 Atheneum Keizer Karel College

29/05/18

“Na het halen van een 5,3 wisten we dat we hulp nodig hadden. Ondanks dat onze zoon dacht dat hij de stof snapte en in de veronderstelling was dat hij de repetities goed had gemaakt was het resultaat niet wat we verwacht/ gehoopt hadden. Na een prettig intakegesprek zijn we gelijk van start gegaan. Onze zoon had er eigenlijk weinig zin in maar door Nori’s aanpak zagen we al snel een verandering in zijn werkhouding. Ook op school werd de verandering opgemerkt. En toen kwam de volgende repetitie. Het resultaat was een 7,8! Spijt dat we niet eerder waren begonnen met bijles.”

T. Tan

02/04/18

“Als ik bij Nori ben voel ik me zo erg op m’n gemak dat ik niet bang ben om fouten te maken. Door Nori word ik ook heel erg gerust gesteld dat alles goed komt en door deze rust haal ik ook betere cijfers.”

Stella Savranski, 14 jaar, Thamen 2 vmbo T

20/02/18

“Ik ben heel blij dat Nori mij wil helpen met mijn wiskunde. Het is erg fijn dat ze vaak beschikbaar is. En dat je haar altijd kan contacten als je toch nog een vraag hebt.”

Sophie Niessen, 15 jaar, HWC 4 vmbo T

16/02/18

“Nori is de eerste wiskunde docent die begrijpt, hoe ze “het” met mij moet aanpakken.
Ze weet me goed te motiveren en begrijpt dat het lastig is als je dingen niet in één keer ziet en hoe irritant het is, om steeds dezelfde fouten te maken. Toch heeft ze het in een paar weken voor elkaar gekregen, dat ik een veel beter gevoel over mezelf heb gekregen. Dat is het halve werk met wiskunde, heb ik inmiddels gemerkt.”

Eva Gonen, 13 jaar, KKC 2 Technasium 
 
“Ik had de handdoek al bijna in de ring gegooid, na twee mislukte “wiskunde-bijles trajecten”, met hele knappe wiskunde jongens, maar helaas werkte hun ‘magic’ niet bij mijn dochter. Met beiden werd het een avontuur wat weinig effect sorteerde en waar mijn dochter steeds onzekerder door werd.
Toen ik Nori Leurs ontdekte hoopte ik maar 1 ding: als de helft van hetgeen ze op haar site beloofd maar waar is…. Maar alle verwachtingen worden overtroffen en ik weet niet waar ik het meest blij mee ben; een 8,6 voor het laatste wiskunde proefwerk of een vrolijke en ontspannen dochter…”
 
Martine Frijlink, moeder van Eva Gonen

14/02/18

“Sinds een paar weken krijgt mijn 12-jarige zoon bijles wiskunde van Nori. Ik kan niet anders zeggen dan dat we allebei heel positief zijn. Al eerder kreeg hij bijles van andere, heel vriendelijke begeleiders, maar dat heeft nooit geleid tot het beter begrijpen van de lesstof. Nori legt zo goed uit dat hij nu echt begrijpt waar het over gaat.
Ze werkt heel proactief, bijvoorbeeld door mijn zoon altijd ruim op tijd te vragen wat ze tijdens de bijles gaan behandelen en/of hij een toets krijgt, zodat zij zich voorafgaand aan de les daarop kan voorbereiden. De communicatie met Nori is niet alleen prettig, maar ook is ze goed bereikbaar en reageert vlot op app-berichten.
De eerste toetsresultaten van mijn zoon lagen rond een 5,5. Sinds de bijlessen van Nori heeft hij nu een 9,5 en een 7,8 gehaald. Dus ook hij is heel blij en tevreden.
Al met al raad ik iedereen aan bij Nori bijles te laten volgen!”